coloring pencilsDimecres 23 de setembre per als grups de dilluns i dimecres (sessió presencial).

Dijous 24 de setembre per als grups de dimarts i dijous (sessió presencial).

La setmana vinent, abans de l'inici de classes, rebreu un correu del vostre professor/a amb més informació sobre aquesta sessió de presentació del curs. 

És necessari portar signat el document de declaració responsable que trobareu aquí sota :

                      Alumnes menors de 18 anys          Alumnes majors de 18 anys   

                         Més informació sobre el calendari LECTIU.

Si heu quedat en llista d'espera, i queden places vacants després que s'hagi matriculat l'alumnat admès, us heu de matricular online en aquest aplicatiu:

  • ANGLÈS: el dia 22 de setembre a partir de les 12h.
  • ALEMANY, ANGLÈS I FRANCÈS: el dia 23 de setembre de les 9h fins a les 23:59h.

_test2

Per veure el resultat del vostre test de nivell, cliqueu AQUÍ a partir de les 12h. del migdia. Heu d'anar a identificació (pestanya superior esquerra) i introduir les vostres dades a l'aplicatiu.

Seguiu les indicacions del resum de dates de preinscripció i matrícula que us podeu baixar en document pdf. Recordeu que cal triar els grups i horaris que us interessin abans de dimecres 16 de setembre a les 12h o us quedareu fora del sorteig de places.

Us fem saber que el proper curs 2020-2021 desapareixerà per complet l’anterior Programa PIA i la seva modalitat MES. Així que, tots els alumnes que en formaven part hauran d’acollir-se al Programa PIA+ sota les característiques, requisits i condicions d’aquest programa. És a dir, qualsevol participant (antic o nou) haurà d’abonar les taxes o preus públics corresponents en el moment de fer la matrícula a l’EOI o a l’IOC, amb la possibilitat, sempre que es compleixin els requisits, de sol·licitar el retorn d’aquestes taxes si el participant obté la qualificació d’apte al final del curs 2020-21.

Consulteu tota la informació a la pàgina web del departament.

A aquest enllaç podeu consultar la informació sobre la convocatòria de beques per a ensenyaments no universitaris per al curs 2020-2021.

El termini de presentació de sol·licituds de beques de caràcter general finalitza l'1 d'octubre.

_certificatL’alumnat que ha obtingut el nivell B1 (pla experimental) o el nivell B2 d’anglès en la convocatòria extraordinària de febrer del 2020, ja poden demanar certificat o tramitar el títol. Podeu enviar per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) els documents indicats per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

Per demanar o tramitar els certificats de nivell bàsic A2 (2n), nivell intermedi B1 (3r oficials i lliures) i nivells B2 i C1 fins la convocatòria de juny de 2020, cal que ho feu per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI.

TOT L'ALUMNAT QUE HA DEMANAT FER TEST DE NIVELL D'ANGLÈS A L'EOI DE REUS, EL PODRÀ REALITZAR.

Us detallem els dies i les franges horàries:

Informació per l'alumnat que vol accedir als cursos de nivell C2 el curs 2020-21.

  • RESOLUCIÓ EDU/1093/2020, de 18 de maig, per la qual es determinen el calendari i les condicions de la preinscripció i matrícula als cursos de nivell avançat C2 d’idiomes de les escoles oficials d’idiomes, corresponents al curs 2020-2021.
  • Full informatiu sobre el nivell C2 i sobre l'accés al C2.1 d'anglès.
  • La preinscripció de l'alumnat que vulgui fer C2 serà del 31 d'agost al 3 de setembre de 2020.
  • A l'EOI de Reus no s'ofereixen cursos de nivell C2.

blue post it portes obertes

Vols aprendre idiomes amb nosaltres? Vols saber més sobre la nostra escola?

Participa en la nostra propera jornada de portes obertes virtual el dia 2 de setembre i resoldrem tots els teus dubtes. Inscriu-t'hi! 

Pots veure un petit resum del contingut de la jornada clicant aquí.

*Degut a la situació sanitària, aquesta jornada de portes obertes es realitzarà per videoconferència (Google Meet). Trobaràs les instruccions al formulari d'inscripció. 

Go to top